Årets folder på gång

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag startade produktionen av årets folder och sommarens paket 2014.

Det blir en del nyheter i år. Ethel Åberg kompletterar sin vandring till Aigertstugan med ett paket till. Den nyfikne får veta 15 februari.

Blomsterlottas trädgård invigs den 9-10 augusti och guiden Anders Berglund kommer under sommaren, tillsammans med sin syster Åsa, att lansera en CD skiva där de framför visor och musik inspirerade av trädgården.

Urban Berglund fortsätter med berättarkvällar och som i fjol är det två teman:  Josefleden och Norgefararna å ena sidan och tiokronan samt andra konstverk av Marita Norin å den andra sidan. Dessutom planerar han berättarkvällar på engelska.

Foldern ska vara klar i original i början av februari och finnas här på hemsidan från den 15 februari. Den kommer också att finnas tryckt på papper och går att beställa. För detaljerad information om varje paket – klicka på länken ”våra turer” efter den 15 februari.

Foldern kommer att spridas på Vildmarksmässan i Stockholm och en mässa i Vasa, Finland. Den kommer också att finnas på turistbyrån i Sorsele och i Umeå.

Har du önskemål om en speciell tur? Skriv då en rad till tisdagar@bertejaure.se och berätta vad du vill. Vi ger dig svar på frågan och genomför kanske ditt förslag som en tur med guide.

Ett önskemål om hur man vandrar Vindelvaggileden har redan kommit in och Urban kan ge svar på den frågan.

Välkommen på tur med guide!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s