Åtta paket, nytt rekord

IMG_7620

Årets folder är inte försenad, den bara letar efter den bästa möjliga formen för att rymma årets åtta paket. Och för att göra detta möjligt har vi bett om hjälp – av tiden. Det är dessutom inte bara ett innehåll som letar en form utan också en arbetsprocess där vi letar bästa sättet att presentera våra produkter. Både med hjälp av foldern och med hjälp av hemsidan.

Under tiden som tiden ger oss hjälp gläds vi åt att det blev en hel del paket under 2014. Och att tre verksamma guider har fått sällskap av en seniorvandrare som ska göra bya-vandringar. Nu blev ni allt nyfikna.

I övrigt så snöar det i Ammarnäs.

U.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s