Fabula Storytelling festival, 2016 7-9 oktober.

FABULA STORYTELLING FESTIVAL HÄNDER IGEN!

7-9 OKTOBER 2016

 

Berättarkompaniet Fabula Storytelling som driver festivalen har beslutat att göra en  berättarfestival i Stockholm hösten 2016 med fokus på sagor och livsberättelser från Mellanöstern. Mer info kommer längre fram i vår!

Fabula Festival

Du kan också inspirerar dig genom att läsa mera på Berättarkompaniet Fabulas hemsida:

Berättarkompaniet Fabula

Det är synd att man lagt Stockholm så ocentralt. Men vi kan ju låta oss inspireras på distans. Här nedanför presenterar de själva sitt berättarkompani./UB

Fabula_logga_farg_liten.jpg

Bild på fyra fabulister.

Fabula Storytelling – berättarkompani från Stockholm.

 

 

 

Fabula är ett berättarkompani i hjärtat av den intensiva berättarutvecklingen i Sverige. Vi är erfarna storytellers med en gränslös repertoar av sagor, livshistorier, myter, skrönor som vi framträder med över hela Sverige och runt om i världen.
Vi leder den internationella Fabula Storytelling Festival som är en biennal, och Fabulascenen som ger program första tisdagen i varje månad. Vi coachar berättare till Storydox och arrangerar Storydox scenkvällar. Vi producerar föreställningar, leder workshops och utbildningar.
Vi hjälper till som konsulter i organisationer och coachar enskilda som vill förbättra sin talarkonst. Vi samarbetar med ledande internati onella storytellers och organisationer både här och runt Europa.

Fabula ägs och styrs av berättarna Ida Junker, Agnes Branting och Peter Hagberg. Till Fabulaberättarna hör också också Mats Rehnman, Amanda Glans, Mikael Öberg, Dominic Kelly och Göran Hemberg. Vi har tre projektledare som möjliggör våra större satsningar: Kersti Björkman, Tomas Carlsson och Agnes Branting.


Fabulas verksamhet stöds
av Statens Kulturråd, Stockholm Stad och Stockholms Läns landsting mfl

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s