Mats Rehnman

Bild på berättaren Mats Rehnman

Berättaren Mats Rehnman

Logotypen för World Storytelling Day är gjord av Mats Rehnman. När jag mejlade och frågade om vi kunde använda bilden i inbjudan så svarade han : ”Självklart”. Och sedan berättade han att hans pappa bott i Blattnicksele och Renmansgården. Så givetvis måste en berättare med rötter i våra trakter få en egen plats på AGVVs hemsida.

På sin hemsida skriver han att han arbetat i tjugofem år som scenberättare. Och vart jag än vänder mig så verkar han ha satt sina spår i berättarsverige. Logotypen för berättarfestivalen i Ljungby har han gjort och i kompani Fabula finns han med.

Mats hemsida har flera sidor om Storytelling som fenomen och han ger tips på litteratur från alla jordens kulturer att inspireras av. Samtidigt finns hans egna böcker och en del konst till salu. Jag rekommenderar en genomläsning av hela sidan. Här finns något för alla./UB

Mats Rehnmans hemsida

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s