Örnbo – Finn lugnet och känn historiens vingslag

Vägen hit är en del av upplevelsen! Du vandrar genom barrskog och i tallarnas kronor, kan du, om du lyssnar noga, höra vinden viska. Har du tur kan du få se lavskrika, en nyfiken liten krabat! Längs stigen, i skogskanten, växer rödven, fjällgentiana och låsbräken. Solgul kabbeleka lyser glatt upp de lite fuktigare partierna. Gården ligger vackert i skydd av branta bergväggar och platsen andas lugn och frid. På samma gång påminns man om det hårda livet, människors slit och strävan för överlevnad i väglöst land på 1800-talet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s