Berättardagar i Ammarnäs – tema FJÄLL

Den 11-14 mars 2021 arrangerar AGVV för fjärde gången Berättardagarna i Ammarnäs. Detta år är temat FJÄLL och programmet går att nå på ett corona-säkert sätt via Zoom. Du kan alltså delta via din dator.

Annvara Kafé blev fjolårets höjdare. Vi satt kring bordet och berättade genom att svara på frågor som bordsledaren delade ut. Fina kort som Jan Sehlstedt hade tillverkat. När vi delat med oss av våra berättelser fick varje bord välja ut några historier att berätta i helgrupp. Väldigt uppskattat.

Hur ska vi kunna få samma fina stämning i år – via Zoom? Det är en utmaning som vi tagit på allvar och hela styrelsen i AGVV går vidareutbildning i Zoom för att åtminstone tekniken ska fungera. Sedan får vi se om känslan av lägereld och familjegrupp kan infinna sig. Vi vågar språnget och provar!

Hela programmet kan du klicka fram här ovanför bilden. En ny programpunkt är föredrag/workshop om Berättarguiden. Ända sedan AGVV bildades, 2012, har berättelserna varit en del av den guidade turen. Nu tar vi steget fullt ut och lanserar Berättarguiden. Mera kan du läsa i flygbladet från Christina och Urban.

Arrangemangen sker i samverkan med SENSUS Studieförbund och du anmäler dig till Berättardagarna och seminariet om Berättarguiden genom samma länk:

Det finns 20 platser på seminariet och blir det väldigt många som inte får plats kommer vi att återutsända vår workshop så att du kan anmäla dig en annan gång.

Först när du anmält dig till SENSUS vet vi din e-postadress och kan sända dig länk till arrangemangen.

Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s