Berättardagar i Ammarnäs – tema FJÄLL

Den 11-14 mars 2021 arrangerar AGVV för fjärde gången Berättardagarna i Ammarnäs. Detta år är temat FJÄLL och programmet går att nå på ett corona-säkert sätt via Zoom. Du kan alltså delta via din dator.

Annvara Kafé blev fjolårets höjdare. Vi satt kring bordet och berättade genom att svara på frågor som bordsledaren delade ut. Fina kort som Jan Sehlstedt hade tillverkat. När vi delat med oss av våra berättelser fick varje bord välja ut några historier att berätta i helgrupp. Väldigt uppskattat.

Hur ska vi kunna få samma fina stämning i år – via Zoom? Det är en utmaning som vi tagit på allvar och hela styrelsen i AGVV går vidareutbildning i Zoom för att åtminstone tekniken ska fungera. Sedan får vi se om känslan av lägereld och familjegrupp kan infinna sig. Vi vågar språnget och provar!

Hela programmet kan du klicka fram här ovanför bilden. En ny programpunkt är föredrag/workshop om Berättarguiden. Ända sedan AGVV bildades, 2012, har berättelserna varit en del av den guidade turen. Nu tar vi steget fullt ut och lanserar Berättarguiden. Mera kan du läsa i flygbladet från Christina och Urban.

Arrangemangen sker i samverkan med SENSUS Studieförbund och du anmäler dig till Berättardagarna och seminariet om Berättarguiden genom samma länk:

Det finns 20 platser på seminariet och blir det väldigt många som inte får plats kommer vi att återutsända vår workshop så att du kan anmäla dig en annan gång.

Först när du anmält dig till SENSUS vet vi din e-postadress och kan sända dig länk till arrangemangen.

Välkommen!

4 reaktioner på ”Berättardagar i Ammarnäs – tema FJÄLL

 1. Man skulle önska att Ni skall lägga upp webbinarie tider på kvällen efter kl 17.00då flera kan anmäla sig och delta vi har arbetsuppgifter under dagen..
  TACk på förjand

  1. Hej, Galina.
   Jo, vi kan förstå din synpunkt. Och faktiskt, vi ska återupprepa vårt seminarium/workshop vid ett senare tillfälle. Kanske via ett samarbete med Sveguide. Kanske på egen hand. I vilket fall, så tänker vi arrangera vid minst ett ytterligare tillfälle. Vi kommer att informera om detta i god tid före utsändningen.
   Vänliga hälsningar
   Urban Berglund
   AGVV

 2. Hej Härmed vill jag bekräfta att jag kan delta bara i kostnadsfria DIGITALA föreläsningar som börjar Måndag – Fredag efter kl 17.00
  Kontakt mig via e mail om det blev missförstånd i anmälan

  1. Hej, igen, Galina.
   Vi går igenom anmälningarna i morgon och på tisdag. Ja, vi kommer att ha anmälningarna öppna till på tisdag, för vi har hört att några missade datum. Det är viktigt för oss att få in anmälningarna via Sensus studieförbund så att vi kan skicka ut länken till rätt zoom-möte till rätt person.
   Nu vet jag, att om du hamnat i något arrangemang som börjar före kl 17 så ska jag ta bort dig från den gruppen och bara behålla de som sker efter kl 17.
   Tack för ditt förtydligande.
   Urban Berglund
   AGVV

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s