Anmälningstiden går ut på tisdag kväll kl 19.

AGVV har flyttat fram sista anmälningsdag till tisdag 9 mars kl 19.00

Det är viktigt för oss att få in din anmälan via SENSUS hemsida för att vi ska få säkra e-postadresser på er deltagare. Då kan vi sända dig rätt länk till rätt arrangemang. Vi går igenom alla anmälningarna både i morgon, måndag och på tisdag. Du får mejl med din länk / dina länkar / senast under torsdag vid lunch.

Nyfikna som unga rävar har styrelsen för AGVV, och flera medarrangörer, övat sig i att använda det digitala mötessystemet ZOOM. Vi hoppas att allt ska fungera på Berättardagarna så att alla kan vara med! Foto: Urban Berglund

Förberedelserna för Berättardagarna går med raketfart. Aldrig tidigare har vi förberett oss så mycket som vi gör nu. Tangentbordet går varmt och våra ögon blir allt mera fyrkantiga. Vi övar oss i att koppla upp zoom-möten, att visa bilder och lyssna på inlägg. Målet är att bli proffiga, proffsade, proffigare, …proffsiga!

Vi önskar alla deltagare ett lugn inför alla stressiga vasalopp och osäkra medaljstrider som duggar i media – kom ihåg att berättaren alltid har mål i mun! /UB

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s