Berättardagarna i Ammarnäs 2021 – här kommer filmen!

ja, i år blev Berättardagarna i Ammarnäs digitala, vi vet alla varför.

AGVV har gått kurs i hur man arrangerar Zoom-möten och i uppkopplingens värld händer alltid oförutsedda saker! Detta är första filmen om årets arrangemang, sammanställt av Krister Börjesson. I kväll har vi Berättarkafé och i morgon ska vi utvärdera arrangemanget vid en digital frukost.

Som ni alla förstår så finns det mycket att lära sig att hantera och att hålla reda på. Delar av vår film är i någon mening dokumentär. Från Kafé Vindelälvan har vi kopplat upp deltagare i Skellefteå, Umeå, Arvika, Göteborg, Linköping och Smalåbacken. Vi har fått en fantastisk räckvidd tack vare uppkopplingen och känslan av gemenskap har nästan helt följt oss ut på nätet. Det kommer troligen att vara möjligt att följa vårt arrangemang via länk även i framtiden. Det sparar vi resor på.

Ammarnäs Guiderna tackar studieförbundet SENSUS för teknisk support, hjälp med utrustning och administration. Tack till våra medarrangörer Skelleftebygdens Berättarförening, Argentis, Kulturkraft i Arjeplog och Vindelåforsens Stugby.

Vi förbereder oss redan nu för arrangemanget 2022. Vi träffs då!

/Urban

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s