Affischen för Berättardagarna

Oj vad tiden går – detta är femte gången!

Nu arrangerar vi för femte gången berättardagar i Ammarnäs. Det är flera kvällar med arrangemang där alla är välkomna att delta som berättare eller som åhörare. Vi samlas i Kafé Vindelälvan för att lyssna och tala, för att fika och träffas. På torsdag och fredag säljer AGVV fika – föreningen Ammarnäs Guiderna som arrangerar detta. På lördag och söndag har serveringen i Kafé Vindelälvan öppet samtidigt med arrangemangen.

Vindelälvan, symbolen för den fritt flytande älven – en kvinnlig princip.

Publika arrangemang (fri entré, men anmälan behövs)

På torsdag den 10 mars kl 18-20 så berättar vi till gamla bilder. Blir det bilder på Potatis?

Fredag den 11 mars arrangeras ett ANNVARA KAFÈ kl 18-20 då vi helt oförberedda börjar berätta för de andra runt kaffebordet och sedan får höra några berätta inför alla.

På lördag den 12 mars kl 18-20 kan vi bänka oss för att lyssna på förberedda berättelser kring temat POTATIS. Och vem vet, kanske du själv vill bidra med något?

Då utser vi också Årets Pärbacksgubbe eller Pärbacksgumma. Nomineringstiden är fram till den 1 mars, så mejla till orden@bertejaure.se för att berätta vem du tycker ska få årets Pärbacksmedalj.

Arrangemang för berättare och den som vill berätta. (utan kostnad, men anmälan behövs)

För dig som vill utveckla ditt berättande är våra dagar också en tid att utmana sig själv.

På fredag den 11 mars finns det utrymme att prata inför en panel av kollegor om MITT PROJEKT kl 13-16.

På lördag den 12 mars kl 09 – 12, finns chansen att samtala med en kollega kring utvecklingen av berättandet. Då har vi en Walkshop där vi även kan samtala digitalt med någon som är på promenad i andra änden av landet. Hur ska vi utveckla berättandet?

Att lansera en bok (fri entré, men anmälan behövs, särskilt för att kunna få en länk till utsändningen)

Det är något helt nytt och oprövat på Berättardagarna i år – författaren Christer Nilsson lanserar sin bok ”ÅMINNEN” som kom ut 2021. Vi sänder givetvis bokläsningen, intervjun och författarens egna ord på nätet samtidigt. Detta sker på lördagen med början kl 13.

Utvärderingen (Kafé Vindelälvan serverar frukost till självkostnadspris)

Söndag kl 9 – 12. Som vanligt utvärderar vi våra dagar genom att äta frukost tillsammans. Detta sker i Kafé Vindelälvan – och digitalt.

Ja, hela arrangemanget, från torsdag till söndag, sänds digitalt via Zoom. Så du behöver anmäla dig i förväg via studieförbundet SENSUS. När du anmält dig vet vi vem som vi ska skicka länken till – så du kommer med.

Här nedan finns vår affisch för utskrift. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s