Tema: GRÄNSER

Berättardagarna – TEMA: GRÄNSER

Vatten är det mest gränslösa vi kan se i naturen. Det rör sig fritt mellan olika platser och formar sig utan ansträngningar efter landskapets möjligheter. Om du vill behålla vattnet på en enda plats, så behöver du begränsa det.

”GRÄNSER” är temat för årets berättardagar i Ammarnäs. Under tre dagar ska vi vrida och vända på vilka gränser som finns och hur de påverkar oss, eller vilka möjligheter de erbjuder. Och vi lyssnar till olika berättare som alla har något att säga om – gränser.

Berättardagarna arrangeras av Ammarnäs Berättare och Kulturguider i samverkan med Skelleftebygdens Berättarförening, Sensus studieförbund och Bertejaure Gård.

Tre kvällar, under tiden 9-11 mars, kommer vi att erbjuda publika arrangemang – dit du som är intresserad bjuds in att delta och att lyssna. Dessutom finns det programpunkter för de som vill utveckla sitt eget berättande.

Lördag den 11 mars kopplar vi dessutom upp oss för att kunna vara så gränslösa som det bara går – via digital teknik ska vi höra berättare från Finland, Norge och Sverige.

På lördagen finns även ett arrangemang riktat till barnen.

Detaljerat program kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s